Obraz z fotky

Obraz z fotky

Obraz z fotky ktorú máte priamo v mobile vám vyrobíme aj na počkanie. Fotografiu vytlačíme na kvalitné fotoplátno z bavlny s hrúbkou až 320g, toto fotoplátno je ošetrené UV gélom a na tlač používame kvalitné UV farby, teda garancia stálosti farieb je u nás doživotná.

Obraz z fotky

Nikdy nebolo jednoduchšie mať foto obraz svojho dieťaťa alebo fotku zo svadby na obraze z fotky. Obraz od nás budete mať pripravený na uchytenie na stenu. Plátno bude pekne natiahnuté na drevenom masívnom ráme, rám je skrytý za plátnom teda nie je vôbec viditeľný. Je masívny a pevný z borovicového dreva s hrúbkou až 2,5 cm.

Rám sa teda nikdy neskrúti ani nepraskne. Obraz z fotky je vyrobený tak že plátno je natiahnuté až za okraj vzadu na ráme. Pokiaľ si vyberiete zrkadlenie okrajov, tak fotografia bude do klonovaná a teda na obraze z fotky na plátne nebude viditeľná žiadna bila plocha, pretože klon fotografie pôjde až za okraj a vznikne nám takzvaný, nekonečný alebo klonovaný okraj.

Samozrejmosťou je vešiak na zavesenie na stenu, tento vešiačik je pri väčšine obrazov pripevnený už priamo od nás z výroby a teda svoj obraz z fotografie môžete hneď zavesiť na stenu. Len pri malom množstve objednávok vešiačik prikladáme v vrecku ku objednávke, teda si ho na rám musíte uchytiť sami. To sa deje pri obrazoch kde je ťažké určiť ako by mal byť obraz zavesený, a to najmä pri tlačení abstraktných diel alebo pri fotografiách novorodencov.

Keď nám priamo v poznámke pri svojej objednávke nešpecifikujete ako by ste svoj obraz z fotky chceli mať zavesený, a tlačíte si fotografiu na plátno, ktorú je možné zavesiť aj horizontálne aj vertikálne, vtedy od nás môžete očakávať telefonát na upresnenie zavesenia obrazu z fotky.

Pokiaľ sa nám nepodarí dovolať sa a verifikovať požiadavku na uloženie vešiaku na zavesenie na stenu vášho foto obrazu z fotky, v tom prípade od nás obdržíte ku objednávke pribalený vešiačik na uchytenie na zadnú stenu rámu tohto obrazu z fotografie.

Uchytenie vešiačika je veľmi jednoduché, na upevnenie je potrebné len kladivo a mäkká podložka, napríklad bublinková fólia v ktorej vám prišiel obraz z fotky zabalený. Stranu s fotografiu je nutné položiť na túto mäkkú podložku, aby sa pri použití sily kladiva tlač na obraze z fotografie nepoškodila.

Keď je obraz bezpečne uložený, primeriame si stred zadnej listy kam pôjde vešiak. Vešiak na lištu priložíme a po očku udrieme kladivom raz z každej strany. Hotovo Obraz z fotografie je pripravený na zavesenie na stenu. Naše vešiaky nie je potrebné prevrtávať a skrutkovať. Úchyt je dômyselne jednoduchý.

Tým pádom sme prišli na to, že obraz z fotky môžeme mať hotový aj na počkanie v štúdiu v Lokci. Kde aj ked budeme mať malú a nekvalitnú fotografiu, ju veľmi pravdepodobne dokážu zachrániť generátorom stratených pixelov.

Nuž neostáva už nič iné po tomto 30 minútovom čakaní na zhotovenie sa obrazu na plátne z fotky. Teraz ju už len zavesiť na to správne miesto. Dať ju na piedestál kde bude stále vyzerať super dobre a budete ju mať na očiach. Prečo? Lebo fotografie budia vzpomienky. Tento váš obraz z fotky na plátne vám bude teraz pri každom pohľade naň pripomínať ako krásne ste sa cítili, keď sa v živote prvý krát držal v ruke svojho syna.

Nezabudnuteľné chvíle ktoré teraz  môže zas a znova prežívať celá rodina, len vďaka obrazu z fotky na plátna.

Pridaj komentár