Fotoobraz

Fotoobraz

Mať svoju mamičku stále pri sebe. To je niečo o čom začnete snívať až vo vašom vlastnom pokročilom veku. Keď ste ešte nie tak starý, ale zároveň už nie ste ani tak mladý, že by ste skákali po múrikoch a lietali na horkých bicykloch.

Fotoobraz na plátne mozaika z fotografií
Fotoobraz na plátne mozaika z fotografií

Mať Fotoobraz tváre, tej milej jeme usmiatej tváre stále pred vami, mať ho na dosah, byť prítomný a mať chuť sa jej dotknúť, Dotknúť sa tej jemnej tváre vašej matky.

Aj keď ona už pominula a mnohokrát sú to práve slzy neúspechu, ktoré sú to tak horké a zadrapia sa vám až pod kožu, práve vtedy si vybavíte jej anjelskú tvár. Matka, kto by doma nenašiel starú zaprášenú zo všetkých strán ošúchanú fotku svojej matky.

Nič tak nezahreje pre srdci ako pohľad na fotoobraz vašej matky čo i len na nekolko sekúdnd.

Nechajte si krásny matkin fotoobraz vyrobiť u nás, jedinečnosť tlače a povrchových materiálov zaručí zhodnú kombináciu a očarujúci výsledok. Fotoobraz natiahneme na pružný masívny drevený rám. Obraz bude pripravený na zavesenie na stenu, pretože na zadnej strane je prichytený vešiak na zavesenie.

Fotoobraz nezmení svoju tvár po dlhé 10 ročia to bude visieť na stene a pozerať sa na vás , na ti ako sa vám darí. Také sú naše plátna a špeciálne Canon UV farby. Farby ktoré za žiadnych okolnosti nestratia iskru ani jas. Sivá ostane sivá a čierna čiernou po dlhé 10 ročia. Toto vám naozaj nikto iný nezaručí.

DOSTANETE ako by živý fotoobraz fotoobraz tak dokonalý v každom detail eže sa s ním budete chcieť rozprávať. Dokonalosť farieb a jasu, Fotoobraz tak dokonalí že sa ho budete chceť dotýkať.

Pridaj komentár