Fotoobraz z fotky

Fotoobraz z fotky

Nie su žiadne iné alternatívy pri tvorbe fotky ako fotoobraz z fotky z mobilu. V našom špecializovanom štúdiu Vám dokážeme vytvoriť fotoobraz priamo na mieste na počkanie.

Nemusíte dokonca mať ani fotografiu z ktorej fotoobraz chcete ma vyhotovený, V našom štúdiu si spravíte pekné fotografie iba za 10€ a do 30 minút odchádzate s výtlačkami a aj fotoplátnom ako obraz na plátne pod pazuchou, pripravený na zavesenbie na stenu.

Čo vy na to? Toto Vám určite neponúkne žiadna iná služba široko ďaleko. Prídete, spravíte si krásny rodinný portrét v priestoroch nášho fotoštúdia a do 20 minút odchádzate s komplet upravenou galériou a fotoplátnom pod pazuchou.

Jedinečný fotoobraz z vašej fotky ktorý vytvoríme za dobu kým si u náš vypijete kávičku. Žiadne čarí máry marketing. Proste poctivá dobrá robota.

Fotoobraz plátno z fotografie
Fotoobraz plátno z fotografie

Váš portrét vytlačíme na najmodernejšie technológii CANON s 12timi farbami pre dokonalú reprodukciu aj tých najjemnejších tieňov. Fotoobraz z fotky napríklad stiahnutej z Facebook Vás tak osloví že z neho nebudete môcť odpútať zrak.

Dokonalé prevedenie, krásne pestré farby, sýte a prenikavé ako naozaj, ostré línie a jemné prechody. Nebudete vedieť či sa pozeráte na tv v 4K alebo na fotoobraz zo svojej fotografie.

Tak dokonalá je reprodukcia pri našich strojoch. Nečakajte už ani minútu, načo budete skúšať konkurenciu, len aby ste prišli o peniaze. Objednajte si rovno u majstrov remesla u nás a maximálna spokojnosť bude určite zaručená.

  • Fotoobraz na plátne je na 380g hrubom plátne z bavlnu napnutý na masívny drevený rám na ktorom je uchytený rovnako aj vešiak na zavesenie. Farby sú taktiež špeciálne a náš Fotoobraz vám teda nikdy nevybledne. Je to spôsobené tým, že používame špeciálne plátno Canon s vysokou bielosťou pre dokonalú reprodukciu farieb, plátno je zároveň napustené UV gelom čo zakonzervuje farby, ktoré sú už samé o sebe odolá voči žiareniu.
  • Takto vám na vaše plátna vieme dať záruku  až 200 rokov bez toho aby sme sa vôbec museli obávať o to že nám niekedy nejaká reklamácia príde.

Naše fotoplátna nikdy nestratia tú pravú iskru. Keď si svoj fotoobraz odfotíte popri preberaní a potom si o 10 rokov porovnáte fotku so skutočnosťou, budete veľmi milo prekvapený, nečaká vás žiaden úbytok jasu, žiadna strata farieb, nič čoho by sa trepalo báť.

Taktiež rám z masívneho dreva na Fotoobraz je úplná toka, nepokrúti sa pretože už pred nasadením je úplne suchý a teda sa už deformovať nebude. Pri výbere obrazu od nás sa nedá stúpiť vedľa. Ak by sa nebodaj nejaká reklamácia pritrafila tak ju vyriešime k spokojnosti zákazníka.

Pri výrobe mozaikových obrazov alebo takzvaných foto koláži,  vám vždy pred výrobou fotoobrazu z fotky zašleme najprv náhľad na schválenie a až po vašom odsúhlasení sa bude fotoobraz z fotky tlačiť. Pri tlači sa používa len kvalitná nemecká UV farba a špeciálne fotoplátno značky canon vo vysokej bilej farbe ponesené UV gelom. Čo zaručí dokonalú reprodukciu farieb, ale aj farebnú stálosť na desiatky rokov. Canon dáva záruku priam na celý život výtlačku a to až 200 rokov, takže vyblednutia či straty farieb sa obávať naozaj netreba.

Fotoplátno z fotky príde pekne zabalené v bublinkovej fólii a pripravené na zavesenie na stenu. Fotoplátno je ošetrené vešiakom na zadnej strane plátna. Teda váš fotoobraz stačí len vybalí, zavesiť na stenu a kochať sa pohľadom na vašu fotografiu. Takto môžete svoje fotografické umenie preniesť na plátno a pri každom pohľade si nechať oživiť spomienky. Nie je krajšie miesto pre vaše fotografie ako na stene. Fotoobraz z fotky je tak isto aj dokonalý darček pre osobu ktorá je na fotke zachytená.

Ta preto si kúpte obraz od www.wytlacfoto.sk bo to sme my! Vlado, Majka, Ben, Sara

Pridaj komentár