Fotoobraz z vlastnej fotografie

Fotoobraz je ako svet, ktorý nám patrí celý, len keď v ňom nehľadáme cestu. Akonáhle hľadáme cestu, hľadáme a ako hľadači máme poslanie skúmať a triediť, odhadzovať z rúk veci, ktoré sa nám zdajú v našom hľadaní nepotrebné. Ako autisti si porovnávame svoje kopy vecí a presvedčení.

Fotoobraz z vlastnej fotografie

Fotoobraz z vlastnej fotografie
Fotoobraz z vlastnej fotografie

Fotoobraz je ako gesto, ktoré buď prijmeš, alebo nie. Poznáš to, stačí jeden pohľad a „je vymaĺované”. Dnes si mnohí ešte nevieme možno nevieme predstaviť  nehľadať a netriediť. Bojíme sa, že svet nás zahrnie všetkým odpadom,  ktorý má. Fotoobraz je z jednej časti obyčajná veľká fotka, no z druhej – ešte väčšej časti – umenie. Umenie buď cítiš, alebo nie. Tvoj fotoobraz z vlastnej fotografie Ťa rovnako ako každé iné umenie buď zapáli, alebo to bude „iba fotoobraz”. Len obyčajná vec. A vecí je na svete už trochu viac, než by sme potrebovali. Mnohé sú skvostom a zapália v nás oheň, niektoré sú brak. Odpad, ktorý ničí naše zmysly aj planétu, napriek tomu sa nimi bez ostychu obklopujeme.
Naša rada teda znie: objednaj si taký fotoobraz, ktorý v Tebe vyvolá pocit. Doba, kedy sme sa obklopovali „iba vecami”, je preč…
Hawking mal pravdu keď tvrdil, že sme ako počítače – s programom na triedenie všetkého, čo sa nás v živote dotkne. Je čas na upgrade. BTW – vyrábame tie najkvalitnejšie prevedenia fotoobrazov. Super doručenie, ceny, kvalita, prístup, spolupatričnosť, pomoc, názor, fotky, umelecké diela, originalita, štýl, ľudia, trendy, materiál… To len, aby sa nezabudlo.
#svet ako celok #fotoobraz ako svet #sme fakt dobrí

Fotoobraz z vlastnej fotografie si môžete dať vyrobiť aj z fotografie z mobilu, pokiaľ fotka nie je veľmi kvalitná, až tak to nevadí. Fotografie dokážeme upraviť a pridať rozlíšenie, tak aby aj z nekvalitnej fotky bola fotka na fotoobraz vo vysokej kvalite.

Pridaj komentár