Fotky na plátno

Máte v mobile dosť rozsiahlu galériu momentov zo svojho života a vravíte si že je škoda tie fotografie skrývať pred sebou? Máte pravdu, každá fotografia v sebe skrýva mágiu momentu keď bola spravená,  a mnohokrát stačí jeden pohľad aby vyvolal silnú spomienku vrátane vôní a emócií. Dostať fotky na plátno v podobe fotoobrazu je výborný nápad.

U nás je výroba fotoobrazu alebo fotoplátna veľmi jednoduchá. Stačí si vybrať tie správne fotografie ktoré chcete mať na obraze. Náš grafik Vám z fotografií vytvorí návrh vášho mozaikového obrazu a po schválení vami sa obraz vytlačí a pripraví na odovzdanie.

Fotky na plátno je treba vyberať v zásade len s jedným kritériom, a to je veľkosť fotografie. Čím ma fotka ktorá pôjde na plátno veľkosť väčšiu, tým lepší výsledok dosiahneme. Platí že fotky stiahnuté z Facebook alebo Facebook messenger nie sú kvalitou dobré ani na tlač klasickej pohľadnicovej fotografie 10×15 a to už vôbec nie na tlač fotky na plátno.

Fotky na plátno by mali byť kvalitou dobré a mali by presahovať aspoň 1mb teda vôbec nezáleží na tom či sú fotené mobilom alebo profesionálnym fotografom na fotoaparáte za niekoľko tisíc eur, podstatná je len veľkosť a to či sa vám fotografia  páči. Pokiaľ máte naozaj obľúbenú fotku a chcete ju dať na plátno ktoré si zavesíte ako obraz v obývačke, ale viete že fotka má nízku kvalitu, tak nezúfajte.

Naša firma disponuje špeciálnym generátorom stratených pixelov, fotky na plátno vám vieme teda spraviť aj z pomerne malých a nekvalitných fotografií. Nie je to vždy zaručené, pokiaľ máte naozaj malú fotografiu rádovo v niekoľkých kilo bitoch, tak možno tu už nebudeme vedieť pomôcť ani my. Ale vždy sa o to aspoň pokúsime.

Teda spraviť Fotoobraz alebo fotoplátno ako fotky na plátno nie je vôbec problém, pokiaľ ste z okola a chcete sa pozrieť osobne ako sa taký fotoobraz z fotiek na plátno vyrába, ste viac ako výtaný v našom štúdiu kde vám fotky na plátno spravíme aj na počkanie. Zároveň je lepšie keď ste pri výrobe svojho mozaikového obrazu pri nás, aspoň môžeme pružne reagovať na zmeny aké pri usporiadaní fotiek na plátno chcete.

Rozhodne nepoužívame nijaké predvolené šablóny fotoobrazov, ale fotky na plátno ukladáme presne podľa vašich predstáv. Teda pokiaľ máte predstavu o tom ako by vaše fotoplátno malo vyzerať tak ste na správnom mieste. Dokážeme pracovať spolu so zákazníkom na zaručenom výsledku.

Fotky na plátno

Zároveň sa fotky na plátno tlačia vo vysokej kvalite a to až 4300dpi pri použití našich tlačiarenských strojov na špeciálne povrchy tlačiarenských fotoplátien ktoré podporujú vysoké rozlíšenie tlačiarne.  Na tlač používame len značkové média a fotoplátno na ktoré tlačíme je 80% bavlna s hrúbkou až 320g na meter štvorcový. Fotky na plátno tak zaručene vyniknú na povrchu a budete mať radosť pri každom pohľade na váš nový fotoobraz, fotoplátno je zároveň s jednoduchou starostlivosťou, naše farby nikdy nevyblednú a sú vode odolné.

Teda pokiaľ na váš obľúbený fotoobraz z fotiek na plátno sa dá prach, netreba sa báť, stačí zobrať do ruky vlhkú handričku, a foto plátno môže žiariť na vás svoju dobrú energiu po ďalšie dlhé roky. Naše fotoplátna. Fotky na plátno tu hrajú prím, je úplne jedno ako technpológiu bolo fotky na plató fotenie.

Náš stroj Canon Pižma PRO 1000 si ich už prispôsobí a spraví nátlačok na foto plátno tak, aby ste bolo dokonale ohúrený a očarený výsledkom. Obraz je teda napnutý na masívnom drevenom ráme a je pripravený na zavesenie na stanu. Na zadnej strane obrazu je pekne umiestnený vešiačik na zavesenie na stenu. Takže teraz ostáva už len jedno, sa duť, ľahnúť a meditovať pod svojou obľúbenou spomienku.

Rozhodne nepoužívame nijaké predvolené šablóny fotoobrazov, ale fotky na plátno ukladáme presne podľa vašich predstáv. Teda pokiaľ máte predstavu o tom ako by vaše fotoplátno malo vyzerať tak ste na správnom mieste. Dokážeme pracovať spolu so zákazníkom na zaručenom výsledku.

Pridaj komentár