Fotoobraz na kvalitnom bavlnenom plátne

Nechajte si u nás v štúdiu vyrobiť

Obraz na plátne

Fotoplátno
sVám pripravíme a zarámujeme na kvalitný borovicový drevený rám. Fotoobraz na plátne Vám spravíme u nás v štúdiu v Lokci aj na počkanie, prípadne na objednávku s dodaním na druhý pracovný deň.

Máte viac fotografií a neviete sa rozhodnúť, ktorú fotku si nechať vytlačiť ako obraz na plátne?

Fotoobraz ako fotoplátno alebo obraz z fotky na mieru, vyrobíme Vám ako fotoplátno aj mozaiku z fotiek takzvanú koláž z fotografií na plátno bez akého kolvek doplatku.

Vytvorenie objednávky na našej webstránke www.vytlacfoto.sk je veľmi jednoduché, popravde stačia Vám 3 minúty času a aj to Vám najviac zaberie vyber fotografie z galérie telefónu, ktorú fotku si dáte na fotoobraz vytlačiť.

Fotoobraz alebo fotoplátno tlačíme na solvent Canon tlačiarňach s 12 farebným systémom farieb. Pre dosiahnutie dokonalých farieb a kontrastov. Ku tomu Vaše fotografie na plátno ako fotoobraz tlačíme sa špeciálne priemyselné bavlnené fotoplátna s obsahom až 90% bavlny. Tieto špeciálne Canon plátna sú napustené UV gélom a na konci tlače sa na každý fotoobraz ešte aplikuje záverečný ochranný lak.

Najťažšie na celom procese dostania sa ku svojmu fotoplátnu je rozhodnúť sa pre výber tej pravej a správnej fotografie na tlač fotoobrazu. Každá, najmä farebná fotografia na fotoplátne svojim kontrastom nenormálne vynikne, na stene ako fotoplátno rozžiari celú miestnosť, fotoplátno vám domov príde už ako hotový fotoobraz, pripravený na zavesenie na stenu.

Fotoplátno
Fotoplátno

Fotoplátno tlačené a vyrobené ako fotoobraz, fotoplátno je z kvalitnej talianskej bavlny a je hrubé až 380g. Používame kvalitné fotoplátno napustené UV gelom s žiarivou bielou farbou, tak aby farby na vašich fotografiách vynikli hneď pri prvom pohľade do miestnosti v ktorj budú zavesené.

Pridaj komentár