Fotka na plátno spomienka na celý život

Spomienky sú prchavé a preto je dobré si ich pripomínať tak často ako sa dá. Ak máte fotografie v stovkách či tisícoch kusov nesekaných vo svojich telefónoch, neznamená to že vám tam ostanú navždy. Už vôbec to nezmenená že si svoje zážitky, to ako vaše decká vyzerali dva alebo päť rokov dozadu budete pamätať a spomínať každý deň.  

Skôr naopak, aj keď ich máme upadnú do zabudnutia, pretože nikto nemá toľko času aby sa hrabal vo svojej digitálnej galérii každý deň. Skvelé riešenie je ale zobrať svoje spomienky zo zabudnutia digitálnej knižnice na zahraničných serveroch a zhmotniť ich tlačou. Fotka na plátno ktorá nám bude danú chvíľu či krásny moment pripomínať nevtieravo a bez námahy.

Fotka na plátno

Zavesiť si obraz zo svojej fotografie na stenu a tešiť sa z neho už navždy, až kým nás neomrzí. Úsmev vašich deciek s prvým vypadnutým zúbkom. Koľko krát si na to spomeniete a koľko krát si tú fotku reálne pohľadáte, pozriete a tešíte sa z toho? Neporovnateľné však?

Fotka na plátno od nás, Vám naozaj vydrží celý život. Je úplne jedno či si svoj fotoobraz zavesíte na stenu oproti oknu kde na ňu bude denno-denne svietiť slnko alebo na chodbu kde priame svetlo nezavíta.

U nás fotografie na plátne majú garantovanú doživotnú záruku. Tlačíme na 100% bavlnené plátno, ktoré je už z výroby ošetrené UV gélom, na tlač sa používajú špeciálne atramenty, ktoré sú od výrobcu garantované bez zmeny odtieňa na 200 rokov. A každý jeden vyrobený fotoobraz sa po tlači ošetruje fixačným lakom s UV filtrom.

Teda keď povieme že Vám spomienka, Vaša fotka na plátne vydrží celý život bez vyblednutia, je to garancia a nie iba prázdne slová. Najlepší spôsob ako svoje spomienky uchovať živé, je nie jedna ale veľa fotiek na pláne. Či sa už rozhodnete pre jednu špeciálnu fotku spomedzi tisícov z galérie alebo si chcete dať vytlačiť fotiek päťdesiat.

Fotografia na plátne

Ak máte veľa spomienok, ktoré chcete mať na očiach, jedinečný produkt je koláž fotografií na plátne. Do objednávky si pridáte všetky fotky ktoré chcete mať denne na očiach a odošlete, o ostatné sa už postará náš grafik.

A nie, samozrejme sa netreba báť že si niečo zbúcha na kolene, vytlačí a Vám sa to nebude páčiť. Každá koláž z fotografií na plátne sa odošle na schválenie, až keď s návrhom budete stopercentne spokojný a dáte nám svoj súhlas, až vtedy sa vytlačí.

Tak šup do svojich zariadení, prehrabať digitálne galérie plné spomienok vo forme tisícov fotografií. Od mementu objednávky pokiaľ si svoju fotku na plátno zavesíte na stenu Vás delí iba jeden deň. U nás sa objednávky spracúvajú extra rýchlo, ak si stihnete objednať do 10:00 jeden deň, svoj fotoobraz máte zavesený na stene už na druhý deň od objednania.

Spomienka na celý život, fotka na plátne

A ku každej jednej objednávke pribalíme malý darček, či už tlačenú fotografiu, nálepky pre deti, alebo poukaz na zľavu na Vašu ďalšiu objednávku u nás.

Pridaj komentár