Foto na plátno

Foto na plátno si u nás objednáte naozaj raz – dva. Vyberte si rozmer obrazu ktorý chcete, vložte fotografiu z galérie napríklad svojho mobilného telefónu. Vyberte si či chcete fotografiu v originálnych farbách alebo vám ju máme prekonvertovať do čiernobielej. Zvoľte spôsob platby. Pri platbe predom bankovou kartou alebo prevodom na účet máte dopravu GLS zadarmo. A zadajte svoje osobné údaje.

Fotoobraz na plátne mozaika z fotografií
Fotoobraz na plátne mozaika z fotografií

Hotovo! Vaše foto na plátno z vašej fotografie je u nás. Výroba začína prakticky okamžite, preto nie je nič výnimočné keď balíček s vaším fotoobrazom od nás obdržíte už nasledujúci deň po zadaní objednávky.

Ste z Oravy a potrebujete foto obraz ako darček okamžite? To nie je žiaden problém, pokiaľ sa stavíte osobne v štúdiu, foto na plátno vám vyrobíme aj na počkanie. Nezabudnite si zabezpečiť kvalitnú fotografiu. Pokiaľ má vaša fotka menej ako 1mb ani to nie je až taký veľký problém, s fotografiu si poradíme v našom generátore stratených pixelov. Týmto si aj z fotografie ktorá má menej ako 500kb môžete nechať spraviť veľký a stále kvalitný foto obraz na plátne.

Pokiaľ prídete osobne, tak sa za vyhotovenie na počkanie neplatí žiaden extra poplatok, kým vám foto na plátno vyrobíme posedíte si na gauči a posurfujete na bezplatnej wifi, ktorá je v našom štúdiu k dispozícii.

Foto na plátne bude u nás spravené tak, že sa dá okamžite zavesiť na stenu. Plátno natiahneme na masívny drevený rám, a na zadnú stranu pripevníme vešiak na uchytenie na stenu. Teda všetky problémy vyriešime za vás. Vaša jediná starosť bude doma nabiť klinec do steny a plátno zavesiť tak aby váš obraz na plátne nevisel na krivo.

Náš svet nemá hranice, no naša myseľ áno. Jej svet končí tam, kde končí naša predstavivosť a začína presvedčenie, že ďalej ísť nedá. Keby si podobné presvedčenia pestovali fotografi a fotografky, nikdy by nevznikol nápad, akým je foto na plátne. Nevieme, ktorý fotograf stál na počiatku myšlienky fotoplátna, no benefity ukotnenia výjavu do prírodou stvoreného materiálu sme prevzali takmer všetci. Foto na plátne! Aj vo vás toto slovné spojenie  evokuje históriu, kvalitu a večnosť zároveň? Foto na plátne vs. plátno vpité do obrazu – som si istý, že teraz to už vnímate. Je to ako hmota a myšlienka, ktorá dospeli do ideálnej symbiózy. Keď svoje deti naučíme nerozlamovať svet na drobné, ale vnímať ho ako celok, ktorý ako puzzle dáva zmysel len so všetkými kúskami mozaiky, budú foto na plátne podobnou symbiózou posiate. Keď ich nebudeme učiť, že kvet je pekný, pretože vonia a búrka škaredá, nakoľko desivo duní.
Teším sa, aké veci nás potom budú obklopovať. čo ja viem, no  možno začne móda foto na plátne s čistým ľanovým plátnom – bez potlače.
Každý chce občas ticho, ktoré sa dnes volá umenie. Ticho, ktoré bude kričať radosťou z vlastnej existencie a ktoré na Teba prenesie svoje nadšenie, aby si na chvíľu zabudol na svoje pozemské problémy. Ticho, ktoré bude hlučne spievať a prehluší zvony kostolov, v ktorej všetko splýva a na ničom až tak veľmi nezáleží. Verte, že umenie toto všetko dokáže.
#milujem umenie #foto na plátne #symbióza tela a duše

Foto na plátno vám skrášli nie len izbu ale aj celý dom. Preto pri rozhodovaní ako dekorovať interiér kde bývate alebo kanceláriu je určite dobré do dizajnu zahrnúť aj niekoľko výtlačkov fotografií v podobe obrazu na plátno. Obraz vyrobíme z fotografie ktorú nám zašlete, či už je to fotografia priamo z vášho mobilu či fotoaparátu, alebo fotka od profesionála alebo z foto banky. Pestré farby hrajú prím a preto napríklad foto na plátne z fotografií obrazov Leonida Afmedova budú spestrovať interiér po dlhé roky a nikdy sa vám nezunujú.

Pridaj komentár